Reprezentanti ai companilor, dar si persoane fizice si copii sunt asteptati sa se inscrie la Semimaratonul Companiilor, competitie organizata de Federatia Romana de Sport Corporatist, pe 24 octombrie in padurea Baneasa de langa Capitala. Taxa de inscriere este 29 euro plus TVA, iar biletele pot fi comandate de aici.

Competitia este una de tip open si este destinata atat barbatilor, cat si femeilor si este deschisa tuturor categoriilor de varsta. Adultii vor participa la doua probe individuale: 5 km cros si 21 km semimaraton si o proba de stafeta: semimaraton 2 x 10,5 km. Vor fi premiate atat persoanele fizice (barbati si femei) cat si echipele companiilor, potrivit Bilete.ro.

Stabilirea clasamentului pe companii se realizeaza pe baza rezultatelor obtinute de primii 6 cel mai bine clasati alergatori din fiecare companie la categoria open, (3 la masculin si 3 la feminin). In cazul companiilor care inscriu un numar mai mic de alergatori, acestea nu vor fi cuprinse in clasamentul pe companii.

Clasamentul individual se va intocmi separat, pentru femei si barbati, atat la categoria open, cat si la urmatoarele categorii de varsta: -35 ani si +35 ani. Pentru clasamentul companiilor, se vor lua in considerare doar rezultatele de la categoria open.

La sfarsitul maratonului se va desfasura Crosul Copiilor, organizat pe urmatoarele categorii de varsta si distante:

- categ. 5-7 ani – 300 de metri;
- categ. 8-10 ani – 500 de metri;
- categ. 11-13 ani – 1.000 de metri.
Participantii pot inscrie si copii in concurs (fara taxe de inscriere)

Ce contine pachetul de participare

  • Tricou personalizat cu elementele de identitate vizuala ale competitiei sau alte articole vestimentare destinate uzului alergatorului
  • Numar de concurs cu chip electronic de cronometrare;
  • Produse – apa, geluri sau batoane energizante;
  • Medalia de finisher – realizata in conditii grafice deosebite;
  • Vouchere cu reduceri la diferite produse, oferite din partea sponsorilor
  • Tombola, la finalul cursei, în cadrul creia se ofera diferite produse sau vouchere din partea sponsorilor,
  • Trofee si premii in echipament sportiv
  • Arbitraj profesional
  • Pasta party
  • Vouchere de participare la Maratonul International Bucuresti 2015 pentru alergatorii de semimaraton ai companiilor clasate pe primele 3 locuri
  • Doua antrenamente oficiale in saptamanile premergatoare evenimentului

Poti comanda bilete la Semimaratonul Companiilor 2015 de aici.

Sursa foto: Maraton/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri