Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa (CRCA) a deschis primul club de fitness si aerobic non-profit din Romania, unde poti achita antrenamentele cu propriul tau timp. Cum poti face asta?

Descopera mai multe idei de afaceri profitabile pe Raftul cu Afaceri.

Clubul de fitness se numeste Social Gym si se afla in zona Timpuri Noi din Capitala. Social Gym are sedinte de cardio fitness, pilates, strength training, spinning, kangoo jumps, yoga si stretching, la care poti intra gratuit daca acelasi numar de ore petrecute la sala il folosesti pentru a te implica in proiecte sociale ale organizatiei CRCA. De aceasta oportunitate poate beneficia orice persoana dispusa sa ofere o parte din timpul sau unei cauze sociale a organizatiei, intr-un numar limitat de participanti, pe baza unui contract semnat in prealabil. Persoanele doritoare primesc un card de acces la serviciile Social Gym.

Sursa foto: Social Gym/Facebook.com

Daca nu doresti sa faci acest lucru, poti alege sa achiti sedintele, care costa de la 29 lei (o sedinta), 99-150 lei (8 sedinte), 129-200 lei (12 sedinte), 199-219 lei (abonament nelimitat pe o luna), in functie de sportul ales, sau 319 lei/luna pentru un abonament cu acces nelimitat la clase de grup, fitness si spinning. Consultati aici programul si preturile. Social Gym are si servicii wellness, de la 29 lei pentru un masaj facial la 35 lei masaj detox sau relaxare, 45 lei masaj terapeutic.

Clientii pot beneficia de programe de fitness personalizate in functie de varsta, nivelul de pregatire fizica, dar si de obiectivele si motivatiile fiecaruia.

Clubul a fost infiintat dupa o investitie de aproximativ 200.000 euro, sub forma unui parteneriat intre doua structuri de economie sociala infiintate in cadrul a doua proiecte finantate partial din fonduri europene. Clubul este o continuare a unui demers mai amplu de promovare a economiei sociale si de sustinere a persoanelor defavorizate - demers initiat in cadrul Retelei Actionam Responsabil (unul dintre proiectele CRCA de promovare a responsabilitatii sociale).

Sursa foto: Social Gym/Facebook.com

Diferenta dintre Social Gym si alte cluburi de fitness este faptul ca investeste in dezvoltarea persoanelor defavorizate pentru integrarea acestora pe piata muncii. Astfel, au fost create 22 de locuri de munca, din care 14 pentru persoane defavorizate. La Social Gym lucreaza 7 instructori de fitness, din care un instructor acreditat de Kangoo Jumps si 2 instructori care sunt sportivi de performanta in karate.

Sursa foto: Social Gym/Facebook.com

Social Gym este un concept nou in Romania, iar scopul proiectului este de a forma si dezvolta o comunitate a oamenilor activi, preocupati de sport si nutritie echilibrata, dar si de a promova un comportament responsabil al membrilor sai fata de comunitate.

O alta miza a clubului Social Gym este aceea de a sustine economia romaneasca si sectorul intreprinderilor sociale din Romania prin promovarea in randul membrilor sai produsele ecologice si/sau romanesti. Profitul obtinut va fi reinvestit in sustentabilitatea clubului, dar si in alte programe sociale ale Centrului de Resurse pentru Cetatenie Activa.

Sursa foto: Social Gym/Facebook.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri