Brigada Rutiera a Capitalei va dispune, joi, restrictionarea traficului pe arterele din jurul stadionului "National Arena", pentru a fluidiza accesul la meciul de fotbal dintre echipele nationale ale Romaniei si Finlandei, ce va avea loc de la ora 21:45, scrie Agerpres.

Traficul rutier va fi restrictionat la nevoie, gradual, in functie de numarul de spectatori, pe Str. Tony Bulandra, cu exceptia mijloacelor RATB, pana la terminarea partidei si asigurarea defluirii; pe Bd. Pierre de Coubertin, intre Sos. Iancului si intrarea in Stadionul "National Arena", cu exceptia mijloacelor RATB, pe Bd. Basarabia - banda I de circulatie, sensul dinspre Bd. Chisinau catre Piata Hurmuzachi, pe Str. Vatra Luminoasa, de la intersectia cu Str. Tony Bulandra, pana la intersectia cu Bd. Pierre de Coubertin, inclusiv devierea traseelor RATB, precum si pe Str. Maior Coravu, inclusiv strazile care acced spre Str. Maior Coravu, dinspre Str. Vatra Luminoasa si invers, a informat Brigada Rutiera printr-un comunicat de presa.

Politistii rutieri , incepand cu ora 15,00, vor dispune restrictii si pe Str. Vasile Serbanica, pe tronsonul cuprins intre Bd. Basarabia si intrarea in stadion, iar la momentul defluirii spectatorilor, gradual, pe Bd. Basarabia, intre Piata Hurmuzachi si Bd. Chisinau, pe Str. Maior Coravu si pe Bd. Pierre de Coubertin.

Soferii pot urma rutele ocolitoare Sos. Mihai Bravu - Sos. Iancului - Sos. Pantelimon; Bd. Unirii - Bd. Decebal - Sos. Mihai Bravu - Str. Baba Novac - Bd. Nicolae Grigorescu - Bd. Basarabia.Brigada Rutiera Bucuresti solicita conducatorilor de autovehicule sa evite deplasarea in zona, sa circule cu atentie sporita, sa foloseasca rutele ocolitoare si sa respecte semnalele politistilor aflati in trafic.

Pietonii au obligatia sa circule numai pe trotuare, traversarea strazii sa o faca pe la locurile semnalizate si marcate corespunzator ori la culoarea verde a semaforului electric si numai dupa ce sunt siguri ca intentia lor de traversare a fost observata de catre soferi. Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri