Un alt politist de la Brigada Rutiera a Capitalei a cazut cu motocicleta in timp ce insotea coloana oficiala a ministrului Internelor, Gabriel Oprea, agentul fiind ranit in urma accidentului, care a avut loc in septembrie, in zona Pietei Victoriei, au declarat surse judiciare citate de Mediafax.

Desi accidentul a avut loc in 21 septembrie, acesta nu a fost facut public, insa date despre incident au fost comunicate presei pe surse, in urma decesului subinspectorului Bogdan Gigina.

Potrivit sursele citate, accidentul s-a produs in dimineata zilei de 21 septembrie, la intersectia Piata Victoriei cu bulevardul Vasile Lascar. Politistul Dorel Moraru, care se afla pe motocicleta in coloana vicepremierului Gabriel Oprea, a fost acrosat de un autoturism condus de o femeie, care a intrat in intersectie dupa ce nu a oprit la semnalul "stop" al agentului care dirija circulatia.

In urma impactului, Moraru a fost transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde nu a ramas internat. Medicii au stabilit ca acesta a suferit o entorsa la glezna dreapta si o contuzie la pumnul stang, fiindu-i pusa o atela la picior, au declarat pentru surse medicale.

In urma accidentului, Dorel Moraru a avut nevoie de o luna de concediu medical. In urma accidentului in care a fost implicat politistul Dorel Moraru, Parchetul Judecatoriei Sectorului 1 a deschis un dosar de cercetare.

Informatiile despre accidentului din 21 septembrie vin in urma accidentului in care si-a pierdut viata subinspectorul Bogdan Cosmin Gigina (28 de ani), de la Brigada Rutiera a Capitalei, care a cazut cu motocicleta intr-o groapa sapata pentru lucrari la reteaua de gaze, pe strada Stirbei Voda. Acesta a decedat marti seara, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde a fost transportat dupa accident.

Desi politistul Bogdan Cosmin Gigina asigura deplasarea coloanei oficiale a ministrului Gabriel Oprea, informatii despre aceasta situatie nu au fost comunicate de Ministerul Afacerilor Interne.

Date despre misiunea pe care o executa Bogdan Gigina au fost aflate mai intai pe surse, iar joi Politia Capitalei a transmis un comunicat in care a confirmat ca politistul de la Rutiera asigura deplasarea coloanei oficiale a vicepremierului Gabriel Oprea care, conform informatiilor comunicate, participase la "o activitate in cadrul unei institutii din domeniul securitatii si ordinii publice".
"Politistul se afla in exercitarea atributiunilor de serviciu specifice politiei rutiere, conform reglementarilor legale in domeniu, fiind angrenat in dispozitivul mobil si fix de fluidizare a traficului rutier in municipiul Bucuresti, asigurand deplasarea in siguranta, a unei coloane oficiale, precum si a celorlalti participanti la trafic", a aratat Politia Capitalei.

Potrivit Regulamentului de aplicare a Codului Rutier, echipaje ale Politiei Rutiera asigura insotirea coloanelor oficiale doar in cazul sefului statului, presedintelui Senatului, presedintelui Camerei Deputatilor si primului ministrului.

Sursa foto: Mediafaxfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri