Simona Halep, locul 2 WTA, debuteaza in Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor, duminica dimineata, de la ora 09.00, urmand sa joace impotriva italiencei Flavia Pennetta (locul 8 WTA), au anuntat organizatorii competitiei de la Singapore.

Halep si Pennetta (3.153 de puncte in 2015, locul 9) s-au intalnit de cinci ori. Pennetta, 33 de ani, conduce, cu 4-1, in meciurile directe cu Halep. Pana la US Open, succesele italiencei nu erau mai recente de 2013: sferturi la Marbella (2010), scor 6-4, 7-6 (4), optimi la Bastad (2013), scor 4-6, 7-5, 2-0 abandon si optimi la US Open (2013), scor 6-2, 7-6 (3). Halep avea victoria din meciul disputat in martie, in optimile de finala ale turneului de la Miami, scor 6-3, 7-5, potrivit Mediafax.

A urmat apoi partida din semifinalele US Open, cand romanca a fost intrecuta clar, cu scorul de 6-1, 6-3, in 59 de minute, de sportiva italiana, care avea ulterior sa castige turneul.

Anul 2015 a fost cel mai bun pentru Flavia Pennetta, datorita titlului de la Flushing Meadows, singurul de Grand Slam la simplu din palmares. Ea a anuntat ca se va retrage din activitatea sportiva dupa ce va evolua la Turneul Campioanelor. Tot duminica, in Grupa Rosie, Maria Sarapova o va intalni pe Agnieska Radwanska. In Grupa Alba, luni vor avea loc meciurile Garbine Muguruza - Lucie Safarova si Petra Kvitova - Angelique Kerber.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri