Markus Schulz, unul dintre cei mai cunoscuti DJ din lume, va renunta la utilizarea efectelor pirotehnice in viitoarele sale concerte, ca urmare a tragediei care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata (30-31 octombrie) din clubul Colectiv situat in Capitala.

“Sunt profund afectat de tragicele informatii care vin din Romania, in care zeci de persoane si-au pierdut viata si alte cateva sute se afla internate in spital. (…) Cand mergem in oras, cel mai important lucru este siguranta din mediul inconjurator. (…) Din pacate, evenimentul trist petrecut in Bucuresti s-a intamplat de prea multe ori deja si este nevoie sa luam masuri, pentru siguranta viitoare a tuturor. (…) De acum incolo, voi interzice utilizarea oricarui tip de flacari, mici sau mari, a elementelor pirotehnice la oricare din cluburile in care voi participa. Tot ce va exista va fi doar muzica, iar dragostea pentru muzica ar trebui sa depaseasca orice efect vizual”, a scris Markus Schulz pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, DJ-ul de origine germana, ii incurajeaza si pe colegii sai de brasla, dar si pe agentii de promovare, proprietarii de cluburi si angajati sa ia aceleasi masuri. „Trebuie sa acceptam sa fim responsabili si sa onoram siguranta celor care vin si asista la spectacole. (…) Pastrati in amintire gandurile celor care sunt acum raniti sau care si-au pierdut pe cei apropiati in astfel de evenimente nefericite. Sa fim alaturi si uniti pentru a schimba totul in mai bine”, a mai scris Markus Schulz in postarea sa de pe pagina de Facebook.

Sursa foto: Pagina Facebook / Markus Schulz

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri