Presedintele Poloniei, Andrzej Duda, a declarat, marti, la Palatul Cotroceni, ca a fost "zguduit" de tragedia din clubul Colectiv, pe care l-a vizitat luni seara, expimandu-si regretul pentru aceasta drama si oferind Romaniei sprijinul unor medici specialisti care pot ajuta autoritatile romane, transmite Mediafax.

"Doresc sa exprim si regretul pentru faptul ca aceasta vizita are loc dupa accidentul tragic care a avut loc aici, in Bucuresti, in care au murit oameni tineri, eveniment care i-a zguduit atat pe polonezi, cat si pe mine, personal", a spus Andrzej Duda, intr-o declaratie comuna cu presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, dupa intalnirea oficiala dintre cei doi sefi de stat.

Presedintele polonez a precizat ca tara sa are specialisti pregatiti pentru astfel de cazuri la spitalul din orasul Siemianowice lskie, "care pot sa trateze pacientii de dupa astfel de accidente si care pot sa acorde sprijinul lor". Andrzej Duda a afirmat ca isi exprima public disponibilitatea de a acorda ajutor.

"Am fost zguduit si suntem constienti de faptul ca viata oamenilor tineri este foarte valoroasa si trebuie sa ajutam cum putem", a spus presedintele Poloniei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri