Papa Francisc i-a transmis condoleante presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, pentru tragedia petrecuta in Clubul Colectiv, soldata cu cel putin 32 de morti, Suveranul Pontif exprimand "apropierea spirituala" fata de rudele victimelor si fata de intreaga natiune romana.

Intr-o telegrama trimisa de secretarul de Stat al Vaticanului, Pietro Parolin, presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, Papa Francisc a exprimat "indurerare profunda" pentru tinerii decedati in Clubul Colectiv, scrie Mediafax.

"Papa Francisc a exprimat apropierea spirituala fata de rudele victimelor, fata de autoritatile guvernamentale si fata de intreaga natiune romana", informeaza Radio Vatican.

"Ii incredintam milei lui Dumnezeu pe cei decedati in aceste evenimente dramatice", se arata in telegrama trimisa de Vatican presedintelui Romaniei.

Potrivit celui mai recent bilant, 32 de persoane au murit, iar alte peste 130 sunt spitalizate in urma incendiului produs vineri seara in Clubul Colectiv din centrul Bucurestiului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri