Tineri participanti la manifestatia de miercuri seara din Piata Universitatii impart in multime ”Ziarul Colectiv” - coli A 4, pe care sunt tiparite patru texte ”adunate de la oameni care fac pe Facebook ceea ce presa a uitat sa faca sau nu vrea sa faca”, primul text fiind al lui Adrian Rugina.

In multimea adunata in Piata Universitatii, mai multi tineri impart ”Ziarul Colectiv”, datat 4 noiembrie 2015, conform Mediafax.

”Adunam texte de la oameni care fac pe Facebook ceea ce presa a uitat sa faca. Sau nu vrea sa faca. Noua presa suntem noi”, scrie sub titlul ”Ziarul Colectiv”.

Primul text este scris, in 16 noiembrie 2014, de Adrian Rugina, tobosar al trupei ”Bucium”, care si-a pierdut viata in incendiul de vineri seara din Clubul Colectiv.

Pe verso, sunt alte trei texte, scrise de Alex Tocilescu, Serban Alexandrescu si Radu Burnete.

La ora transmiterii acestei stiri, numarul protestatarilor din Piata Universitatii depaseste 9.000.

Protestatarii scandeaza ”Rusine sa va fie”, "Peste tot coruptie, nicaieri justitie", "Toate partidele, aceeasi mizerie", "Vrem spitale, nu catedrale", "Colectiv", "Romania, trezeste-te", "Coruptia ucide" si "Jos sistemul mafiot", cerand totodata alegeri anticipate.

Manifestantii au pancarte cu mesaje precum: "Nu vrem PNL, nu vrem PSD, nu vrem USL, nu pentru asta s-a iesit ieri in strada. Plecati toti", "Daca va schimbati "Iohannis, atentie. Ai o singura sansa. Fara securisti, fara mafioti", "DNA, nu raspunzi decat in fata romanilor, iar romanii spun: Rade-i pe toti", "Daca va schimbati intre voi, generatia noastra va duce la gunoi", Nou partid, nou inceput", "Bunicii la razboi, parintii la revolutie, noi cautam o alta solutie".

In urma incendiului din Clubul Colectiv si-au pierdut viata 32 de oameni, iar alti aproximativ 200 au fost raniti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri