Violonistul Andre Rieu a venit astazi, in jurul orei 16.15, la clubul Colectiv din Bucuresti, pentru a aduce un omagiu victimelor incendiului din 30 octombrie si pentru a face o donatie pentru ajutorarea persoanelor grav ranite in urma tragediei.

Andre Rieu a venit in Romania cu un avion privat, special pentru a merge la clubul Colectiv. Acesta s-a alaturat, in jurul orei 16.15, celor aproximativ 200 de persoane care se reculeg in fata clubului Colectiv, potrivit Mediafax.

Violonistul a venit la Bucuresti pentru a-si arata solidaritatea fata de romani si pentru a face o donatie pentru victimele tragediei din Colectiv. Este de asteptat ca Andre Rieu sa paraseasca Romania imediat dupa ce va pleca de la clubul Colectiv. Numarul deceselor in urma incendiului izbucnit pe 30 octombrie in clubul Colectiv din Bucuresti a ajuns la 39. Andre Rieu a sustinut sapte concerte in Piata Constitutiei din Bucuresti, in luna iunie, la care au participat aproximativ 84.000 de spectatori.

Nascut la Maastricht, in Olanda, Andre Rieu este unul dintre cel mai bine vanduti muzicieni din lume. A revitalizat muzica de vals la nivel international cu spectacolele sale pline extravaganta si de emotie. Detinatorul celei mai mari orchestre private din lume, Andre Rieu a vandut pana in prezent peste 40 de milioane de albume si DVD-uri in intreaga lume.

In fiecare an, Andre Rieu, Johann Strauss Orchestra, corul si numerosi solisti internationali sustin 100 de concerte in intreaga lume, cu peste un million de spectatori. Turneele violonistului olandez au intrat in Billboard's Top 10 in fiecare an, incepand din 2004.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri