Inchisa saptamana trecuta pentru ca nu are autorizatie ISU, Arena Nationala a fost inaugurata oficial in 2011, dupa aproape patru ani de santier si cresterea semnificativa a pretului de executie, de la 119 milioane de euro la 234 de milioane de euro. O (alta) poveste tipic romaneasca.

Se intampla in Romania, tara care pare sa poarte mai mult ca niciodata stigmatul Mesterului Manole. Romania e tara in care autostrazile sunt inaugurate cu fast si demolate dupa nici un an de exploatare, Romania e tara in care stadioanele moderne, si asa putine, sunt inchise deoarce nu au autorizatii.

Incidentul din clubul Colectiv a deschis ochii autoritatilor si au descoperit ca investitii care ne-au costat sute de milioane de euro pot pune in pericol viata oamenilor. Si asta cu atat mai mult cu cat este vorba de Arena Nationala, un stadion care de patru ani functioneaza fara autorizatie de la pompieri. Stadionul a fost inchis pe 6 noiembrie din acest motiv.

Citeste in continuare pe adevarulfinanciar.ro.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri