Sediul unei banci a fost evacuat, iar circulatia in zona centrala a municipiului Lugoj, judetul Timis, a fost inchisa, dupa ce angajatii unitatii bancare au descoperit o grenada pe un birou, la fata locului urmand sa ajunga specialistii pirotehnicieni, transmite corespondentul Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) ”Banat” al judetului Timis, Bogdan Mutu a declarat ca, luni dupa-amiaza, in sediul unei banci din zona centrala a municipiului Lugoj a fost descoperita o grenada pe unul dintre birouri.

”Se pare ca este vorba de o grenada, nu stim exact ce fel de grenada, care a fost asezata pe un birou al Bancii Carpatica din Lugoj. La fata locului, ISU a trimis o masina cu apa si spuma si o ambulanta”, a declarat Bogdan Mutu.

La randul sau, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene (IPJ) Timis, Mirela Draghicioiu, a declarat ca specialistii care se deplaseaza la fata locului vor stabili exact despre ce obiect este vorba.

”Agentul unei unitati bancare a sesizat Politia ca pe un birou din interiorul agentiei se afla un obiect suspect. Urmeaza ca specialistii care se deplaseaza la fata locului sa stabileasca exact despre ce este vorba”, a afirmat Mirela Draghicioiu.

Potrivit politistilor de la fata locului, angajatii bancii in care a fost descoperita grenada au fost evacuati, iar circulatia in zona a fost inchisa.

Sursa foto: Paday

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri