Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis un COD GALBEN de ploi pentru mai multe judete din nordul tarii, valabil sambata pana la ora 12:00.

In intervalul mentionat, in nordul si centrul Moldovei precipitatiile vor continua si local se vor depasi 15...20 l/mp. La munte si in zona Subcarpatica vor predomina ninsorile, iar in restul regiunii va ploua. Local se mentin depunerile de polei, scrie Mediafax.

Cod portocaliu de inundatii in Prahova si cod galben in Brasov

Hidrologii au emis avertizari cod portocaliu de inundatii pentru rauri din Prahova si cod galben pentru Brasov, valabile pana sambata seara, la ora 18.00. De asemenea, pentru intervalul sambata, ora 12:00 - duminica, ora 9:00, este in vigoare o informare meteorologica de precipitatii moderate cantitativ si ninsori in zonele montane.

In intervalul mentionat, va ninge local in zona montana, iar in vestul, nordul si centrul tarii temporar vor fi precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si trecator ninsoare.

Inundatii in mai multe localitati din Dambovita si Giurgiu, in urma ploilor abundente

Ploile abundente din ultimele ore au provocat inundatii in mai multe localitati din judetele Dambovita si Giurgiu, unde pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din cateva gospodarii, dar si pentru indepartarea unor copaci cazuti pe carosabil.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o informare de ploi si ninsori, pentru toata tara, ce intra in vigoare de la ora 12.00 si este valabila pana duminica la ora 9.00.

Sursa foto: Olaf Naami/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri