Romania- Franta va fi meciul de deschidere la turneul final Euro 2016, care se va desfasura anul viitor in Franta. Vezi cat de grea va fi grupa echipei nationale.

Celelalte tari cu care va juca Romania in grupa A sunt Elvetia si Albania.

Tragerea la sorti a avut loc in aceasta seara de la ora 19.00 la, Palais des Congrès din Paris. Campionatului European de anul viitor are loc intre 10 iunie si 10 iulie 2016.

1. Credeti ca Romania va trece de faza grupelor la Euro 2016?


Celelalte grupe, conform datelor publicate pe site-ul Federatiei Romane de Fotbal, sunt urmatoarele:

Grupa A Euro 2016

  1. Franta
  2. Romania
  3. Albania
  4. Elvetia

Grupa B Euro 2016

  1. Anglia
  2. Rusia
  3. Tara Galilor
  4. Slovacia

Grupa C Euro 2016

  1. Germania
  2. Ucraina
  3. Polonia
  4. Irlanda de Nord

Grupa D Euro 2016

  1. Spania
  2. Cehia
  3. Turcia
  4. Croatia

Grupa E Euro 2016

  1. Belgia
  2. Italia
  3. Irlanda
  4. Suedia

Grupa F Euro 2016

  1. Portugalia
  2. Islanda
  3. Austria
  4. Ungaria

Euro 2016 este primul turneu final de fotbal la care Romania s-a calificat dupa editia Euro 2008, care a avut loc in Elvetia si Austria.

“Prezenta tricolorilor la un campionat european este mai mult decat un obiectiv sportiv. Intr-adevar, vor fi o multitudine de industrii care vor avea de castigat in cazul unei calificari la EURO 2016, printre care industria publicitatii, industria media, HORECA, industria de echipament sportiv, retail-alimentar, precum si consumul de internet pe dispozitive mobile", afirma in urma cu doua luni pentru wall-street.ro, Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal.
Afla mai multe din textul: Mergem la Euro 2016: ce industrii castiga din calificarea Romaniei la turneul final

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri