Trei muncitori au cazut de pe o schela amplasata la exteriorul unei cladiri din zona Pipera din Capitala, unul dintre acestia a murit, desi un echipaj SMURD a incercat resuscitarea sa, a declarat miercuri, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile.

Unul dintre cei trei muncitori care au cazut, miercuri, de pe o schela, in zona Pipera din Capitala, in varsta de aproximativ 25 de ani, a fost declarat decedat, dupa ce pompierii i-au facut fara succes manevre de resuscitare, iar ceilalti doi au fost transportati la Spitalul Floreasca.

Ei lucrau la exteriorul unei cladiri de pe strada Dimitrie Pompei. In urma caderii de la inaltime, unul dintre cei trei muncitori a intrat in stop cardio-respirator, fiind resuscitat de echipajul SMURD, insa fara succes. Tanarul de aproximativ 25 de ani a fost declarat decedat.

Un alt muncitor are un picior rupt, iar cel de-al treilea are rani usoare. Ei au varste de 25 si 50 de ani. Amandoi au fost transportati la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Daniel Vasile a precizat ca accidentul a fost anuntat la numarul de urgenta 112 in jurul orei 11.38, la fata locului fiind trimise doua echipaje SMURD, o autospeciala de descarcerare si una de stingere a incendiilor.

Inspectori de la ITM Bucuresti au mers la locul accidentului pentru a verifica imprejurarile si cauzele producerii accidentului de munca, a declarat seful Inspectoratului Teritorial de Munca, Constantin Bujor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri