Vremea se raceste incepand de luni, in toata tara, in ultimele zile din decembrie, de Revelion si la inceputul noului an vor fi temperaturi intre 0 si 5 grade ziua si intre -7 si -2 grade noaptea, iar ninsori sunt posibile doar la munte, dar vor fi slabe si temporare.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, in Banat, spre sfarsitul anului, dar si in primele zile din ianuarie, vremea se va raci si vor fi temperaturi apropiate de cele specifice perioadei, cu maxime de 2-5 grade, in scadere de la 5-9 grade, si minime intre -3 si -1 grad, in medie, fata de 1-3 in ultimele zile. Precipitatii locale, slabe cantitativ vor fi posibile duminica 27 decembrie, iar probabilitatea de aparitie a acestora va creste din nou dupa 1 ianuarie, scrie Mediafax.

In Crisana, temperaturile vor scadea dupa data de 29 decembrie, astfel ca sfarsitul acestui an si inceputul de ianuarie vor fi caracterizate de un regim termic apropiat de cel climatologic specific, cu maxime de 2-4 grade si minime intre -4 si -2 grade. Precipitatii locale, slabe cantitativ, sunt posibile dupa data de 1 ianuarie.

In Transilvania, pana in 28 decembrie, vremea se va mentine mai calda decat ar fi normal pentru ultima decada a acestei luni, cu temperaturi maxime intre 3 si 7 grade si minime intre -2 si 0 grade. Apoi, vremea se va raci, la sfarsit de an si in primele zile din ianuarie vor fi temperaturi mai apropiat de cele specifice perioadei, fiind de asteptat medii de 0-3 grade ziua si intre -7 si -3 grade noaptea. Precipitatii slabe cantitativ si trecatoare sunt posibile dupa 1 ianuarie.

Si in Maramures, vremea se va raci spre sfarsitul anului, dar si in primele zile de ianuarie, cand temperaturile maxime nu vor depasi 2-4 grade ziua, iar noaptea vor fi minime intre -5 si -2 grade, in medie. Precipitatii slabe s-ar putea produce dupa 1 ianuarie.

Vremea se va raci si in Moldova, de luni 28 decembrie se vor inregistra temperaturi maxime intre 1 si 4 grade ziua si intre -5 si -2 grade noaptea. De asemenea, in ultimele zile din acest an si in primele zile din ianuarie este posibil sa se produca precipitatii temporare si slabe cantitativ.

In Dobrogea, pana in 28 decembrie vor fi temperaturi maxime de 5-11 grade si minime de 2-5 grade, apoi se va raci, si temperaturile vor scadea, la sfarsitul anului si in primele zile din ianuarie, pana la 3-5 grade ziua si intre -2 si 2 grade noaptea. Precipitatii slabe vor fi posibile dupa data de 29 decembrie.

Si in Muntenia, temperaturile vor scadea de luni 28 decembrie de la maxime de 7-12 grade si minime intre -1 si 3 grade la 2-5 grade ziua si intre -4 si -2 grade noaptea. Precipitatii slabe, locale vor fi posibile in perioada 28-29 decembrie si dupa data de 1 ianuarie.

In Oltenia, vremea se va raci din 28 decembrie, cand temperaturile vor scadea de la maxime de 6-13 grade si minime intre -1 si 3 grade, la 2-5 grade ziua si intre -4 si -2 grade noaptea. Probabilitatea pentru precipitatii locale, slabe cantitativ, va creste in zilele de 28 si 29 decembrie si dupa data de 1 ianuarie.

La munte, din 28 decembrie si pana la inceputul anului viitor, temperaturile vor fi in scadere si se vor situa, in medie, intre -3 si 0 grade ziua si intre -9 si -3 grade noaptea. Ninsori slabe si temporare sunt posibile in 27 si 29 decembrie, precum si in primele zile ale noului an.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri