Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 14 judete din jumatatea de est a tarii, de joi pana vineri dimineata fiind anuntate ninsori viscolite in Moldova, lapovita si ninsoare in Dobrogea si Muntenia, precum si vant care atinge la rafala viteze de 60-70 de kilometri pe ora.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, de joi, ora 12.00, pana vineri, la ora 06.00, vor fi sub avertizare cod galben judetele Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, Vrancea, Galati, Vaslui, Bacau, Neamt, Iasi, Botosani si Suveava, noteaza Mediafax.

In Moldova va ninge viscolit si se va depune strat nou de zapada de aproximativ 10-15 centrimetri, in regiunile estice vantul atingand la rafala viteze de 60-70 de kilometri pe ora. In Dobrogea si estul Munteniei, ploile se vor transforma treptat in lapovita si ninsoare, trecator viscolita in cursul noptii. In restul tarii vor fi precipitatii mixte, iar izolat se va mai depune polei. Joi, pana la ora 12.00, raman sub avertizare cod galben de ploi insemnate cantitativ judetele Constanta, Tulcea si Calarasi.

De asemnea, joi, pana la ora 12.00, sunt sub avertizare cod galben de polei si ceata judetele Sibiu, Brasov, Alba, Bistrita-Nasaud si Mures, inclusiv municipiile si drumurile nationale, europene si autostrada. In judetele Dolj si Olt, avertizate cu cod galben, pana la ora 11.00, este ceata care reduce vizibilitatea local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, iar in aceste zone ploua slab sau burniteaza.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri