Trei ambulante care trebuiau sa ajunga la pacienti sau care transportau bolnavi, precum si zeci de masini, intre care si microbuze, au ramas inzapezite, duminica, pe drumuri din judetul Giurgiu, pompierii intervenind pentru deblocarea acestora.

Potrivit datelor furnizate de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Giurgiu, zeci de autovehicule, intre care trei ambulante, microbuze de transport persoane si masini de marfa, au ramas blocate, duminica, pe drumuri din judet, fiind nevoie de interventia pompierilor, noteaza Mediafax. Astfel, echipajele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au intervenit pentru a deschide drumul unei autospeciale sanitare care se indrepta catre un pacient din localitatea Gostinu si care a ramas blocata in zapada.

O alta ambulanta a ramas inzapezita in timp ce se indrepta catre un bolnav din Hulubesti, iar un echipaj medical care preluase un pacient din localitatea Pietrele a ramas blocat in nameti, fiind nevoie de interventia ISU pentru ca autosanitarele sa-si poata continua drumul. De asemenea, pompierii au intervenit pentru a deschide drumul unei ambulante solicitata sa intervina in localitatea Horea.

Zeci de persoane au ramas blocate, duminica, pe drumurile din judetul Giurgiu. Intre localitatile Heresti si Valea Dragului un microbuz cu sase pasageri a ramas inzapezit. Un alt microbuz a ramas blocat pe drumul dintre Oinacu si localitatea Bibita, pe acest tronson fiind de asemenea inzapezite 20 autoturisme si o furgoneta care transporta paine.

Zece persoane au ramas blocate in trei autovehicule pe centura municipiului Giurgiu, iar alte zece persoane au ramas inzapezite in patru autovehicule pe drumul dintre Vama Giurgiu si localitatea Oinacu. De asemenea, alte 20 de persoane, intre care si o gravida, au ramas blocate pe drumurile din Giurgiu, la ora transmiterii acestei stiri echipajele pentru situatii de urgenta intervenind pentru deblocarea oamenilor care nu au fost scosi inca de pe tronsoanele inzapezite.

Totodata, doua TIR-uri au ramas inzapezite in Vama Giurgiu. Duminica, in judetul Giurgiu au fost inchise trei drumuri nationale si mai multe tronsoane de drumuri judetene, respectiv: DN 5B Giurgiu - Ghimpati; DN 41 Giurgiu - Oltenita; DN 5A si DJ 507 Giurgiu - Oinacu; DJ 411 Calugareni – Branistari; DJ 504 A Vieru -Putinelu; DJ 504 Vieru – Gogosari; DJ 503 AGiurgiu – Oncesti si DJ 603 Stoenesti – Uzunu.

Art Konovalov / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri