Cel putin la sub minus 15 grade Celsius putini se incumeta sa bata drumul pentru a face cumparaturi. Asta daca nu s-au aprovizionat temeinic inainte de instalarea gerului.

Si totusi variante de a umple sacosele exista. Intr-o lume a tehnologiei, tot mai comoda si dependenta de timp, cumparaturile online tind sa ia locul iesirilor la shoppingul traditional. Cu atat mai mult pe vreme geroasa sau pe viscol , conform Adevarul.

Platformele online ofera o varietate destul de mare de produse, in special in zona nealimentara, insa in timp, au aparut si retele care ofera servicii pentru cumparaturi in sectorul comertului alimentar. Fie ca e vorba de site-uri specializate sau de companii de curierat, serviciul te tine „la gura sobei”.

Jucatorii din piata comertului online spun ca segmentul de vanzare la comanda a produselor alimenatre este tendinta urmatorilor ani. Si asta in conditiile in care generatiile nascute dupa 1995 au tendinta de a comanda online dupa ce devin independente financiar.Potrivit calculelor facute de Adevarul Financiar pe baza informatiilor de la jucatorii din online, aceasta piata este estimata in prezent la circa un miliard de euro cu tendinta de crestere in urmatorii ani.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri