Zece vagoane din componenta unui tren marfar care transporta sare au deraiat, in noaptea de vineri spre sambata, in statia Letca, judetul Salaj, nefiind inregistrate victime, insa traficul este blocat.

Potrivit Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA, la fata locului s-au deplasat comisiile de cercetare, precum si echipele de interventie din cadrul Regionalei CF Cluj pentru repunerea pe sina a vagoanelor rasturnate, informeaza Mediafax.

”Vineri in jurul orei 1.00, un numar de zece vagoane din compunerea unui tren de marfa au deraiat la intrare in statia Letca. In urma incidentului nu s-au inregistrat victime. Trenul apartine operatorului national de transport feroviar de marfa si asigura un transport de sare pe relatia Dej-Valea lui Mihai. La fata locului s-au deplasat comisiile de cercetare ale CFR SA, CFR Marfa si AFER, precum si echipele de interventie din cadrul Regionalei CF Cluj pentru repunerea pe sina a vagoanelor rasturnate”, arata Compania Nationala de Cai Ferate.

Pana la reluarea traficului feroviar, se asigura transbordarea calatorilor, intre statiile Dej si Jibou, cu mijloace auto puse la dispozitie de CFR SA si CFR Calatori.

Trenul avea in componenta 29 de vagoane, plus locomotiva.

Sursa foto: Mikadun/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri