Cehia conduce Romania cu 1-0 in sferturile de finala ale Fed Cup dupa ce Simona Halep a pierdut sambata cu Karolina Pliskova, scor 7-6, 4-6, 2-6. Intalnirea se desfasoara la Cluj. Al doilea meci al zilei le opune pe Monica Niculescu (locul 37 mondial) si Petra Kvitova (locul 9 mondial).

Simona Halep, jucatoarea numarul unu a Romaniei, a pierdut duelul cu a doua jucatoare a Cehiei, in sferturile de finala ale Fed Cup, dupa 2 ore si 36 de minute de joc. Romanca (locul 3 WTA) a castigat la tie-break primul set, 7-6 (7/4), dupa o ora si 8 minute. Cehoaica a revenit insa, a dominat setul doi, pe care l-a castigat cu 6-4 in 48 de minute, apoi s-a impus clar si in ultimul: 6-2, in 40 de minute, scrie Mediafax.

Duminica sunt programate celelalte trei partide: Simona Halep - Petra Kvitova, Monica Niculescu - Karolina Pliskova si, daca pana in acel moment nicio echipa nu ajunge la trei puncte, Andreea Mitu/Raluca Olaru - Denisa Allertova / Barbora Strycova.

In semifinalele Fed Cup se va califica formatia care va ajunge prima la trei puncte din totalul de cinci meciuri (patru de simplu si unul de dublu). Invingatoarea din meciul Romania - Cehia va intalni in semifinale echipa care se califica din duelul Germania - Elvetia.

Sursa foto: lev radin/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri