Simona Halep (3 WTA) a declarat, sambata, dupa meciul pierdut, la Cluj-Napoca, in fata Karolinei Pliskova (13 WTA), in Fed Cup, ca este trista deoarece nu a reusit sa castige si spera sa isi ia revansa in meciul cu Petra Kvitova (9 WTA) de duminica.

Simona Halep a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, la finalul meciului cu Karolina Pliskova, ca ar fi avut nevoie de mai mult noroc la unele mingi.
„Sunt bucuroasa ca am reusit sa joc aici, sper ca nu am dezamagit prea mult. Nu am reusit sa castig, am fost foarte aproape din nou, de o perioada nu pot sa inchei meciurile. Trebuie sa merg mai departe. Contra ei (n.r. - Karolina Pliskova) este greu sa ai o tactica, am incercat sa deschid terenul, sa o alerg, scrie Mediafax.

Am si rezistat fizic, spre sfarsit am avut si cateva crampe, e normal, pentru ca nu prea m-am antrenat, am fost bolnava. Cred ca trebuia sa fac mai mult si imi trebuia mai mult noroc pe partea mea, la unele mingi. Nu a fost usor sa termin cu infrangere, am fost foarte trista ca am
pierdut, dar asa e in tenis. Mai avem sanse, sper ca maine sa fiu mai bine si sa castig, trebuie sa merg mai departe. Imi cer scuze ca nu reusit sa termin meciul cu bine, dar am dat tot ce am putut”, a spus Halep.

Intrebata ce s-a intamplat la ghemul de 4-4, din setul doi, Simona Halep a spus ca nu stie de ce l-a pierdut si a tras concluzia ca nu a fost prea inspirata la deciziile pe care le-a luat. „Dupa aceea, la 5-4, m-am enervat putin cam mult, de obicei nu fac acest lucru, ma enervez dar incerc sa tin in mine, acum am dat afara si cred ca mi-am pierdut din energie. Daca incheiam ghemul acela, se desfasura altfel meciul si setul doi”, a subliniat jucatoarea.
Aceasta a mentionat ca publicul nu a pus presiune, fiind unul deosebit, care a fost alaturi de ea pana la ultima minge. In ceea ce o priveste pe adversara sa, Karolina Pliskova, Halep a spus ca a fost meritul ei ca a castigat, pentru ca a aratat un tenis solid si este intr-o forma buna.

„Ghemul de la 4-4 m-a descurajat un pic si, apoi, m-am gandit prea mult de ce nu am putut sa inchei. Din cauza aceasta cred ca am fost un pic mai jos, din punct de vedere al moralului. In setul trei, m-a dominat. Ea a avut mai multa incredere decat mine in setul trei. A servit foarte bine, nu am reusit sa citesc serviciul ei aproape deloc, a fost solida si a meritat sa castige. Eu am avut scapari, e normal si trebuie sa accept si sa merg inainte”, a mentionat Simona Halep.

Cehia conduce Romania cu 1-0 in sferturile de finala ale Fed Cup dupa ce Simona Halep (3 WTA) a pierdut, sambata, cu Karolina Pliskova, scor 7-6 (4), 4-6, 2-6, primul meci al partidei din cadrul sferturilor de finala FED Cup, desfasurat la Sala Polivalenta din Cluj.

Sursa foto: lev radin/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri