Federatia Romana de Fotbal a semnat un parteneriat cu Fundatia Estuar, prin intermediul caruia doneaza suma de 22.000 de euro

Federatia Romana de Fotbal a semnat, joi, un parteneriat cu Fundatia Estuar, prin intermediul caruia doneaza suma de 22.000 de euro, in vederea continuarii programelor de sustinere a victimelor si apartinatorilor tragediei din clubul Colectiv, potrivit site-ului FRF, conform Mediafax.

Valoarea contributiei a fost realizata din donarea primelor obtinute de jucatorii de la echipa nationala la unul dintre meciurile din campania pentru calificarea la EURO 2016. Astfel, au fost stransi 18.000 de euro, la care se adauga contributia de 4.000 de euro a celor care au ales sa sprijine victimele din Colectiv prin achizitionarea tricourilor comemorative, la initiativa FRF.

Acordul mai vizeaza si construirea unui parteneriat de lunga durata prin care vor fi dezvoltate programe de reabilitare, recuperare si de reintegrare sociala a tuturor beneficiarilor activitatilor desfasurate de Fundatia Estuar. FRF precizeaza ca va pune la dispozitia Fundatiei Estuar bazele de antrenament de la Mogosoaia si Buftea, precum si facilitatile de recuperare medicala de care dispune, inclusiv cele doua camere hiperbarice.

”Solidaritatea si mobilizarea fiecaruia confirma inca o data ca impreuna putem face mult mai mult. Am apreciat sprijinul jucatorilor, al fiecaruia dintre voi care a ales sa fie alaturi de cei aflati in nevoie. Acum ne onoreaza sa avem alaturi un partener responsabil, preocupat de binele social cu care sa ducem lucrurile mai departe. Suntem deschisi colaborarilor care construiesc solutii viabile pentru societatea civila”, a declarat
Razvan Burleanu, presedintele FRF.

In urma tragediei din 30 octombrie 2015, in clubul Colectiv si-au pierdut viata 63 de persoane, dintre care 27 au murit in incendiu, 24 in spitalele din tara si 12 care au fost transferati in strainatate. Alti 13 pacienti raniti in Colectiv se mai afla internati in unitati medicale din afara tarii.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri