Doua cluburi din Capitala au fost inchise de politisti, duminica noaptea, dupa ce au fost depistate ca functionau fara autorizatie. Patronii localurilor au fost sanctionati cu aproape 11.000 de lei, anunta Directia Generala a Politiei Municipiului Bucuresti.

Politisti din cadrul Politiei Sectorului 2 au efectuat contoale la doua cluburi cu puncte de lucru in Str. Viitorului, respectiv Str. Oltetului din Capitala, ambele avand ca activitate principala "baruri si alte activitati de servire a bauturilor", potrivit Mediafax.

“Cu aceasta ocazie s-a constatat ca cele doua societati nu detin autorizatie de functionare fiind aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 1.400 de lei si luandu-se masura complementara de sistare a activitatii”, anunta reprezentantii Directiei Generale a Muncipiului Bucuresti. Totodata, reprezentantii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului au sanctionat contraventional unul dintre cluburi cu amenda in valoare de 9.500 de lei.

La controale au participat reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti, Politiei Locale Sector 2 si Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov. In noaptea de sambata spre duminica, 290 de politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au actionat in mai multe zone din Capitala pentru prevenirea si combaterea faptelor de natura infractionala si contraventionala.

Sursa foto: Pavel L Photo and Video/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri