Directoarea Crucii Rosie Brasov, Luana Minea, s-a autosuspendat din functie joi, in urma scandalului provocat de politistul Marian Godina, in timp ce peste 8.000 de persoane au cerut demiterea acesteia printr-o petitie online

Luna Minea, care a ocupat functia de director al Filialei Crucea Rosie Brasov din anul 1990, a anuntat, joi, ca s-a autosuspendat din functie, pana la solutionarea in instanta a plangerii pe care a formulat-o impotriva politistului Marian Godina, pe care il acuza de comportament abuziv, conform Mediafax.

„Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania anunta ca Luana Minea si-a suspendat activitatea de director al filialei Crucea Rosie Brasov. Pana la decizia definitiva a instantelor de judecata, doamna Luana Minea nu va mai reprezenta filiala. Functia de director interimar va fi asigurata de catre o persoana desemnata de Comitetul de Directie al Filialei Crucii Rosii Brasov“, se arata intr-un comunicat al institutiei.

Crucea Rosie a deschis si o ancheta interna in cazul directoarei, situatia acesteia urmand sa fie analizata vineri, in cadrul unei sedinte a membrilor institutiei. De asemenea, peste 8.000 de persoane au semnat o petitie online prin care au cerut demiterea presedintei Crucii Rosii Brasov.

Luana Minea, consilier PSD, si-a dat demisia, miercuri, si din cadrul Autoritatii Teritoriale pentru Ordine Publica (ATOP) Brasov.
De asemenea, PSD Brasov a anuntat ca va analiza situatia consilierului si va decide in conformitate cu Statutul PSD si a Codului de Etica si Conduita, iar in functie de rezultat poate sa ii retraga sprijinul politic sau sa o excluda din partid.

Pe data de 8 feburarie, politistul rutier Marian Godina i-a retinut permisul, pentru neacordare prioritate pe trecerea de pietoni, unui apropiat al consilierului judetean Luana Minea, care se afla in dreapta soferului. Aceasta l-a avertizat pe politist ca va discuta cu sefii lui, iar ulterior, dupa doua zile, i-a facut o sesizare pentru „comportament neadecvat“.

Cazul a ajuns si in atentia Inspectoratului General al Politiei Romane, care a deschis o ancheta la IPJ Brasov, iar apoi a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri