Politistii Inspectoratului General pentru Imigrari au facut 158 de controale in perioada 1-26 februarie, verificari in urma carora 36 de persoane au fost indepartate din tara iar pentru alti 89 de cetateni straini au fost dispuse masuri de parasire a teritoriului Romaniei.

Controalele au fost facute pentru prevenirea si combaterii sederii ilegale a cetatenilor straini la nivel national. "143 de persoane au fost depistate in situatii ilegale, cei mai multi in Bucuresti si pe raza de competenta a judetelor Iasi, Ilfov si Mehedinti. Dintre acestia, 34 au intrunit conditiile necesare prelungirii dreptului de sedere, pentru 89 au fost dispuse masuri de parasire a teritoriului Romaniei, iar pentru 20 s-au dispus alte masuri", potrivit Mediafax.

"Pentru 36 de persoane, au fost organizate misiuni de indepartare de pe teritoriul Romaniei sub escorta. La iesirea din tara pe numele lor a fost aplicata masura de nepermitere a intrari in Romania", a anuntat Inspectoratul General pentru Imigrari.

Totodata, politisti au anuntat ca au dat 588 de sanctiuni contraventionale cu avertisment si amenda in valoare totala de 195.075 lei, cetatenilor straini care nu au respectat legislatia in domeniul migratiei.

Sursa foto: Brian A Jackson/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri