Alti sase copii cu probleme digestive au fost internati in ultimele 24 de ore in spitalele din judetul Arges, numarul micutilor spitalizati ajungand, luni, la 51.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Prefectura Arges, in ultimele 24 de ore alti sase copii cu probleme digestive au fost internati in spitale, conform Mediafax.

Astfel, daca duminica erau 45 de copii cu probleme digestive internati in spitalele din Arges, luni numarul acestora a ajuns la 51.

Potrivit sursei citate, din cei 51 de copii internati 43 au sub doi ani. Cei mai multi - 42 - sunt internati la Spitalul de Pediatrie Pitesti, trei copii sunt internati la Spitalul Municipal Campulung, alti trei primesc ingrijiri medicale la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, sectia boli infectioase, iar trei sunt internati la Spitalul Municipal Curtea de Arges.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri