Cinci persoane au primit ingrijiri medicale in urma incendiului izbucnit, miercuri dimineata, la mansarda unui bloc din cartierul Titan din Capitala care s-a extins la mai 34 de locuinte.

Reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov spun ca aproximativ 400 de persoane locuiesc in acest bloc si a fost nevoie de evacuarea lor. Pompierii estimeaza ca suprafata afectata este de peste 1000 de metri patrati, conform News.ro

In urma incendiului au primit ingrijiri medicale cinci persoane - un barbat care a suferit un atac de panica, doua femei si doi barbati care au inhalat fum si au simptomele unei intoxicatii cu monoxid de carbon. Conform unor surse medicale, acestea sunt constiente si cooperante. Doua dintre victime au fost transportate la spital. Unul dintre pacientii care au fost transportati la spital este un barbat surdomut, care a ajuns la Spitalul "Sfantul Ioan" din Capitala.

La ora transmiterii acestei stiri, interventia pentru stingerea incendiului este in desfasurare, a declarat locotenentul Adrian Marin, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov.

"Intampinam dificultati pentru ca incendiul se manifesta sub acoperisul din tabla, la astereala, o zona greu accesibila, cu degajari mari de fum. Sunt pregatite echipaje medicale care sa acorde asistenta. Pana la momentul de fata nu sunt victime", a precizat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov.

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti au fost anuntati, miercuri dimineata, in jurul orei 6.00, despre incendiul care a izbucnit intr-un apartament situat la mansarda unui bloc de pe bulevardul 1 Decembrie din Capitala.

Initial, ISU Bucuresti-Ilfov a trimis acolo patru autospeciale de stingere si doua autoscari de interventie, insa, dupa ce primele echipaje au ajuns la incendiu, au cerut suplimentarea fortelor, astfel ca in prezent se intervine cu 12 autospeciale de stingere si patru autoscari. Reprezentantii ISU Bucuresti - Ilfov au declarat, pentru News.ro, ca mansarda este construita din materiale usor inflamabile, lucru care face interventia dificila, iar flacarile se extind usor.

Intregul imobil a fost evacuat din cauza degajarilor mari de fum. Imobilul are patru etaje, plus mansarda la care se manifesta incendiul. Au fost afectate inclusiv apartamentele de la etajele inferioare atat din cauza incendiului, atat si din cauza cantitatii mari de apa folosita de pompieri pentru stingerea incendiului.

Sursa foto: TFoxFoto / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri