Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod galben de vant puternic pentru sudul si este tarii, in special pentru Muntenia si sudul Moldovei si Dobrogei.

Incepand de duminica, ora 21.00, si pana luni, la ora 14.00, vantul va avea intensificari in sudul si estul tarii, in special in Muntenia (n.r. - inclusiv in Bucuresti) si in sudului Moldovei si Dobrogei, anunta meteorologii, scrie Mediafax.

In aceste zone, rafalele de vant vor depasi 55 - 65 de kilometri pe ora. Vantul se va intensifica si la munte, in special in zona Carpatilor Orientali, iar la peste 1.500 de metri altitudine vor fi precipitatii predominant sub forma de ninsoare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri