Vasile Chiurchea , presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), si-a inaintat demisia la Guvern, el a declarat pentru News.ro ca demisioneaza din motive personale.

Vasile Ciurche a fost numit in functie prin decizia din 2014 a lui Victor Ponta. In aceea decizie era precizat ca Vasile Ciurchea va fi membru in Consiliul de Administratie al CNAS pana la expirarea mandatului, in 17 iunie 2017 si va exercita si functia de presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, conform News.ro

"Am depus acum demisia la Guvern. Multumesc tuturor colaboratorilor, indiferent de relatia pe care am avut-o, mai buna sau mai putin buna. Cred in proiectele pe care le-am sustinut si, daca m-as intoarce in timp, sigur as face acelasi lucru. Este nevoie de card de sanatate, pacientii cu hepatita C in stadiul patru au tratament, iar programul de oncologie pediatrica era o necesitate”, a spus Ciurchea, pentru News.ro.

Ciurchea a mai fost presedinte al CNAS si din februarie 2007 pana in ianuarie 2009, cand a fost inlocuit de Irinel Popescu, prin decizie luata de premierul de atunci, Emil Boc

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri