Guvernul a decis ca joi, 24 martie, sa fie declarata zi de doliu national in memoria victimelor atentatelor din Bruxelles si in semn de solidaritate cu cetatenii belgieni, scrie Mediafax.

"Guvernul a decis declararea zile de 24 martie zi de doliu national, drapelele la institutii vor fi coborate in berna", a declarat purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu, dupa sedinta Executivului.

El a mai spus ca Guvernul recomanda posturilor de radio si televiziune, precum si institutiilor culturale sa-si adapteze programele acestei decizii.

"Este un semn de omagiu si solidaritate pentru locuitorii capitalei Europei", a mai spus Suciu.

Fratii Khalid si Brahim El Bakroui au fost identificati drept presupusii atacatori-kamikaze din Bruxelles, fiind urmariti si in ancheta privind atentatele din Paris, a anuntat postul de radio belgian RTBF, citand o sursa din cadrul politiei.

Brahim El Bakraoui s-a detonat pe aeroportul din Zaventem, unde au murit cel putin 11 persoane si au fost ranite peste 100. Fratele sau, Khalid, ar fi comis atentatul sinucigas din statia de metrou Maalbeek, unde au murit cel putin 20 de persoane.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri