Monica Macovei, europarlamentarul independent, a precizat luna ca nu va vota mentinerea sistemului de cote obligatorii pentru statele membre, in contextul actual, aratand ca "singura solutie este crearea este crearea Statelor Unite ale Europei, pe modelul SUA".

Monica Macovei a declarat ca "situatia de criza cere raspunsuri de criza" dupa crimele si actele de terorism pe care le-a vazut in Paris, Koln, Hamburg, Istanbul si Bruxelle, conform News.ro

”In acest moment, in care Europa crestina este atacata de jihadisti - Statul Islamic (ISIS) a sarbatorit «victoria» atacurilor teroriste de la Bruxelles -, singura solutie este crearea Statelor Unite ale Europei, pe modelul SUA”, a scris Monica Macovei pe Facabook.

Nu mai poate fi vorba de cote obligatorii de regugiati

”In niciun caz nu mai poate fi vorba de cote obligatorii de refugiati. Momentul respectiv, al votarii acestor cote, a fost punctual, pe o situatie limitata, prezentata ca atare. Acum, nimeni nu ar mai vota asa ceva. Eu sigur nu voi vota mentinerea sistemului de cote obligatorii pentru statele membre. Trebuie sa ne aparam democratia, cultura si sa luptam umar la umar impotriva jihadismului si a celor care vor sa ne distruga civilizatia si cultura”, a precizat Macovei.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri