5000 de euro a primit unul dintre israelienii angajati de firma Black Cube pentru intimidarea procurorului sef al DNA Laura Kovesi, au declarat surse judiciare.

Weiner Ron, unul dintre israelieni, a primit 5.000 de euro pentru misiunea sa din Romania, aceasta suma reprezenta salariul primit de la firma Black Cube. Pe lnaga Codruta Kovesi, pe lista pe care au primit-o cei doi israelieni se mai aflau alte 7 persoane pe care trebuiau sa le urmareasca, conform Mediafax.


Cei doi au mrturisit în faa procurorilor de unde sunt, cine i-a trimis, îns au spus c nu tiu cine i-a angajat deoarece contractul lor s-a desfurat prin firma Black Cube, au mai spus sursele judiciare.

Potrivit acelorai surse, cei doi au fost iniial citai de Parchetul General, care au dispus msura controlului judiciar, ulterior dosarul fiind trimis la DIICOT.

Weiner Ron și Geclowicz David se afl, mari, la Curtea de Apel Bucureti unde contest arestarea preventiv dispus de Tribunalul Bucureti.
Direcia de Investigare a Infraciunilor de Criminalitate Organizat i Terorism a anunțat c în data de 3 aprilie procurorii au dispus reținerea lui Weiner Ron și Geclowicz David pentru svârirea infraciunilor de constituire a unui grup infracional organizat, acces ilegal la un sistem informatic, transfer neautorizat de date informatice, alterarea integritii datelor și operaiuni ilegale cu dispozitive i programe informatice. Ulterior, Tribunalul București a emis mandate de arestare preventiv pe numele celor doi.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri