Violonistul olandez Andre Rieu a revenit in Romania pentru a sprijini victimele incendiului din Colectiv. Acesta a donat profitul obtinut din vanzarea DVD-ului "Andre Rieu Live in Bucuresti", in cadrul unui eveniment desfasurat in Bucuresti, la Athenee Palace Hilton.

Inainte si dupa Colectiv. Sute de tineri care s-au aflat in noaptea de 30 octombrie 2015 in clubul Colectiv de pe strada Tabacarilor numarul 7, tineri frumosi, senini, legati prin pasiunea pentru rock si pentru trupa Goodbye to Gravity au privit moartea in ochi si i-au sfidat chemarea. Au refuzat sa se desprinda de firul subtire al vietii si au luptat pentru a trai si a se intoarce acasa, la familii, prieteni, job-uri si pretioasele nimicuri care dau contur fiecarei zi, conform Mediafax.

Colectiv ramane o rana deschisa in societatea romaneasca, o rana care refuza sa se cicatrizeze, un moment care nu trebuie sa treaca in amortire, peste care sa se astearna uitarea, asa cum a declarat unul dintre parintii „cu inimi cicatrizate”, Eugen Iancu, care l-a pierdut pe fiul sau, Mihai, dupa incendiul din Colectiv, in urma complicatiilor suferite din cauza arsurilor.

Parte a acelor tineri supravietuitori s-a aflat, joi dupa amiaza, in cadrul unui eveniment menit sa sprijine prin donatii tratamentul atat de necesar lor, dar si al celor raniti mai grav in noaptea de foc de pe 30 octombrie anul trecut. Este vorba de conferinta de presa la care au participat nu doar tinerii supravietuitori din clubul Colectiv, ci si violonistul olandez André Rieu, care si-a manifestat inca o data sprijinul pentru raniti, alaturi de Carrefour Romania si de medici romani si olandezi implicati efectiv in ingrijirea victimelor incendiului.

André Rieu, muzicianul indragit pe mapamond dar si in Romania, si-a donat profitul obtinut din vanzarea DVD-ului sau “André Rieu Live in Bucuresti”. In urma tuturor donatiilor pentru acest eveniment s-a strans suma de 150.000 de euro. Suma de bani va fi acordata Asociatiei Colectiv GTG 3010, al carui presedinte este Eugen Iancu, in vederea tratamenului victimelor si sprijinul familiilor acestora.

Speakerii din cadrul evenimentului au fost André Rieu, Andreea Mihai, Marketing Director Carrefour, Sjef Jansen, promoter Laishoo International Development & Consulting, Dan Mircea Enescu, medic specialist in chirurgie plastica si reparatorie, manager al Spitalului Clinic de Urgenta pentru copii „Grigore Alexandrescu” si Peter Oostveen, medic specialist chirurgie. In sala au fost prezenti supravietuitorii de la Colectiv, prietenii acestora precum si membri ai Fundatiei Colectiv.

Cu sensibilitatea sa caracteristica, violonistul André Rieu a dezvaluit la inceputul conferintei de presa imprejurarile in care a decis sa vina in Romania, exprimand ca gandul sau de a concerta in Bucuresti dateaza de acum doi ani, declarand ca l-a facut pentru ca avea multi prieteni in Romania:

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri