Peste 3.000 de persoane participa, sambata, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, la un miting de sustinere a familiei Bodnariu, cerand autoritatilor norvegiene sa permita reunirea acesteia, iar autoritatilor romane o mai mare implicare in solutionarea cazului, transmite corespondentul Mediafax.

Participantii la miting s-au adunat, sambata, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, avand asupra lor baloane colorate, dar si bannere cu mesaje precum "Cluj-Napoca, alaturi de familia Bodnariu”, "Reuniti familia Bodnariu”, "Norvegia – nu separa familia Bodnariu” sau "Familia trebuie sa fie unita”.

Unul dintre organizatorii mitingului a declarat ca mitingul sustine si familiile crestine, in general. "Ne-am adunat la acest miting ca sa sustinem o cauza care merita sa fie sustinuta, familia Bodnariu, dar si familiile crestine, in general. Cerem autoritatilor norvegiene sa se implice in solutionarea cazului familiei Bodnariu si a altor cazuri similiare, cerem sa permita reunirea familiei Bodnariu. Ne exprimam indignarea fata de slaba implicare a demnitarilor nostri care au datoria sa ii apere pe toti romanii si sa semnaleze forurilor internationale astfel de abuzuri cum este cel din Norvegia si care afecteaza familia Bodnariu”, a spus acesta..

In cadrul mitingului au fost rostite rugaciuni si s-au cantat cantece religioase. Participantii la miting vor porni si intr-un mars prin centrul municipiului Cluj-Napoca.

Copiii familiei romanului Marius Bodnariu, inginer IT, si sotiei sale norvegiene Ruth, asistenta medicala, au fost luati de catre Serviciul de Protectie a Copilului din Norvegia, Barnevernet, in noiembrie, dupa ce doua dintre fete, cele mai mari din familie, ar fi spus ca primesc corectii fizice de la parinti. De asemenea, parintii ar fi suspectati de indoctrinarea religioasa a copiilor. Cei cinci copii au fost plasati in trei familii-surogat, iar de curand a fost deschisa procedura adoptiei internationale pentru ei, potrivit reprezentantilor familiei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri