Ilie Nastase a plans la conferinta de presa BRD Nastase Tiriac Trophy. Miercuri, Ion Tiriac a anuntat ca aceasta va fi ultima editie a turneului care poarta numele celor doi fosti mari tenismeni. Tiriac a luat aceasta decizie din cauza ca terenul central de la Arenele BNR nu a primit avizul ISU.

Ilie Nastase a izbucnit in lacrimi, sambata, la conferinta de presa care a deschis oficial BRD Nastase Tiriac Trophy. In acest an va avea loc ultima editie a acestui turneu. Decizia a fost luata de Ion Tiriac, suparat ca ISU nu a acordat aviz terenului central de la Arenele BNR. In acest an, meciurile de la BRD Nastase Tiriac Trophy se vor juca doar pe terenurile de alaturate.

"A murit tenisul! Vad foarte multi oameni tristi aici, poate o sa facem un alt tip de turneu la Baza Vointa. Hai sa inlocuim turneul asta cu 2-3 turnee mai mici, pentru tinerii din Bucuresti. Incet, incet vom cladi alt turneu. Ce sa mai zic, eu am copilarit in acest complex sportiv, ma jucam pe langa copacii de aici.", a declarat plangand Ilie Nastase.

Nici lui Horia Tecau nu ii vine sa creada ca Bucurestiul ar putea ramane fara turneu de tenis in circuitul ATP. "Este un moment emotionant si pentru mine, nu-mi vine sa cred ca nu va mai fi organizat turneul de la Bucuresti. Trebuie sa le oferim copiilor din generatia urmatoare o sansa de a vedea acest turneu. Nu stiu inca in cel fel sa procedam, dar este important sa nu pierdem contactul cu aceasta motivatie, cu acest turneu. Eu faceam naveta de la Constanta, cand aveam 12 ani, sa vad acest turneu. Poate fara acest turneu de la Bucuresti, nu se va dezvolta acest microb al tenisului in mine.", a declarat Horia Tecau.

In primul tur de la BRD Nastase Tiriac Trophy, Adrian Ungur il va intalni pe Guido Pella din Argentina, iar Marius Copil va juca impotriva bosniacului Damir Dzumhur. Romanii Horia Tecau si Florin Mergea, doi dintre cei mai buni jucatori de dublu din lume, vor face echipa, in premiera pentru circuitul ATP, pe tabloul concursului de la Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri