Temperaturile vor urca pana la 30 de grade Celsius in mai multe regiuni din Romania, iar luni temepraturile vor fi specifice mijlocului verii, a declarat meteorologul Maria Tomescu, potrivit Mediafax.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), duminica, maxima zilei va fi de 30 de grade, iar cel mai cald va fi in zona de sud a Romaniei.

"Cele mia ridicate valori se vor intalni in Lunca Dunarii, insa in tot sudul tarii va fi foarte cald, temperaturi de altfel specifice pentru mijlocul verii", a declarat Maria Tomescu. In Bucuresti cerul va fi senin, cu maxime care vor ajunge la 28, 29 de grade Celsius la ora pranzului, a mai spus meteorologul.

Ziua de luni va fi cea mai calduroasa de pana acum, maxima zilei va ajunge chiar si la 32 de grade Celsius. "Vremea insa va deveni instabila spre seara, atunci cand in nordul tarii e foarte posibil sa ploua, in zona mentionata vom avea si descarcari electrice, genul acela de ploaie torentiala specifica lunilor de vara", informeaza meteorologul.

Sursa foto: VladisChern/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri