British American Tobacco va lansa Kent glo iFUSE in Romania, tara noastra fiind prima din lume unde vor implementa acest mecanism. Kent glo iFuse este un produs hibrid care combina tutunul cu tehnologia electronica, potrivit anuntului facut de companie.

Acest produs este o alternativa pentru tigarile traditionale. Tigara-hibrid contine nicotina si aroma de tutun , ar BAT sustine ca prezinta riscuri reduse in comparatie cu tigarile electronice, conform Mediafax.

"Suntem foarte incantati ca Romania a fost aleasa ca prima tara din lume unde va fi lansat revolutionarul produs glo iFUSE. Acest demers subliniaza inca o data dorinta BAT de a continua investitiile sale in Romania si in dezvoltarea de noi tehnologii, fiind sustinut pe deplin de lansarea glo iFUSE sub umbrela marcii Kent", a declarat Gemma Webb, General Manager British American Tobacco Romania.

BAT estimeaza ca piata produselor de noua generatie, estimata in 2015 la 2.8 miliarde de lire sterline, se va tripla pana in 2020, la o valoare de pana la 8.4 miliarde de lire sterline, exceptand SUA si China.

Sursa foto: devil23 / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri