Nicusor Luochi, managerul Spitalului Floreasca, a fost demis de catre ministrul Sanatatii. Principalul motiv este reprezentat de faptul ca Sectia de Arsi nu este complet functionala.

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a anuntat ca il demite pe dr. Nicusor Luochi, directorul interimar al Spitalului Floreasca. In locul acestuia va veni doctorul Medical Sorin Paun, conform Mediafax.

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a anuntat ca il demite pe directorul interimar al Spitalului Floreasca, dr. Nicusor Louchi, acesta urmand sa fie inlocuit de doctorul medical Sorin Paun.

Care este principalul motiv

Principalul motiv il reprezinta faptul ca nici la aceasta ora Sectia de Arsi din cadrul Spitalului Floreasca nu este functionala in intregime

"Sectia nu e complet operationala. Am avut destula rabdare trei luni de zile'', a declarat ministrul Achimas-Cadariu, in urma unei vizite pe care a facut-o joi dimineata la Sectia de Arsi si unde nu a gasit pe nimeni din conducere la munca.

Cu toate ca sectia a fost dotata inca din anul 2013, abia doi ani mai tarziu, in aprilie 2015, s-au eliberat avizele de functionare. Ulterior a fost pusa problema specializarii personalului medical. Costurile pentru acest proiect au fost de 8,5 milioane de euro, iar fondurile alocate de Ministerul Sanatatii si de Primaria Sectorului 1.

Clinica de la Spitalul Floreasca are sase saloane cu aparatura speciala unica in Romania, unde ar putea fi tratati simultan sase pacienti cu arsuri grave. Dupa tragedia din Colectiv, blocajul sectiei a dus la un scandal public, pentru ca ranitii cu arsuri grave nu au putut fi internati in acea sectie.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri