Agentia Nationala de Meteorologie (ANM) a publicat o estimare a conditiilor meteorologice pentru intervalul mai - iulie 2016, potrivit careia in lunile mai si iunie se vor inregistra valori termice normale pentru aceasta perioada a anului, in timp ce in iulie temperaturile vor fi mai ridicate decat media pentru regiuni din sudul si estul tarii, informeaza News.ro.

Vremea in mai

Temperatura medie lunara a aerului va avea valori apropiate de mediile climatologice in cea mai mare parte a tarii, local mai scazute in nord si centru.
Cantitatile totale de precipitatii vor fi apropiate de mediile multianuale in sudul si local in estul tarii, iar in restul teritoriului vor putea fi excedentare.

Vremea in iunie

Valorile termice medii lunare ale aerului vor fi apropiate de normalul perioadei in cea mai mare parte a tarii.

Precipitatiile totale lunare vor fi deficitare in regiunile sudice, estice si local in cele vestice, iar in restul tarii se vor incadra in limite climatologice normale.

Vremea in iulie

Temperatura medie lunara a aerului se va situa peste normalul perioadei in sudul, sud-estul si local estul tarii, iar in rest sunt posibile valori termice apropiate de
media climatologica.

Cantitatile totale de precipitatii vor fi deficitare in cea mai mare parte a teritoriului.

Sursa foto: VladisChern/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri