Atletul Narcis Stefan Mihaila s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio care au loc in august, reusind baremul probei de 50 de kilometri mars la Campionatele Mondiale de la Roma.

Mihaila a incheiat proba pe locul 21, in patru ore, trei minute si 42 de secunde, cea mai buna performanta a sa. Baremul pentru Jocurile Olimpice este de patru ore si sase minute, scrie News.ro.

Proba a fost castigata de Alex Schwazer, in trei ore si 39 de minute. Italianul a revenit astfel cu un succes dupa suspendarea pe trei ani si noua luni pentru dopaj.

La cursa de la Roma, Florin Alin Stirbu si Catalin Suhani au fost descalificati, iar Marius Cocioran a abandonat.

In urma cu trei zile, si jucatoarele de tenis de masa Elizabeta Samara, Daniela Dodean sii Ovidiu Ionescu s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Rio, iar numarul sportivilor romani calificati pana acum pentru Rio a crescut la 67, scrie Digisport.ro.

Jocurile Olimpice de vara au loc intre 5 si 21 august in Rio de Janeiro, Brazilia. Anul acesta, se implinesc 31 de editii de cand este organizat cel mai mare eveniment multi-sportiv care are loc o data la patru ani.

Sursa foto: lazyllama/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri