Antrenorul Kim Rasmussen a afirmat, vineri, ca va parasi conducerea tehnica a echipei CSM Bucuresti la finalul acestui sezon, potrivit digisport.ro. Kim Rasmussen va parasi campioana Romaniei dupa Final Four-ul Cupei, programat saptamana viitoare la Cluj.

"Sper ca noul antrenor sa construiasca pe ceea am inceput aici. Va fi o echipa extraordinara. Este o echipa foarte buna, au fundatia si au o baza solida pentru a continua sa creasca. Sunt sanse mari pentru echipa asta si sezonul viitor. Nu stiu inca unde voi antrena in sezonul viitor. Este aproape de a fi oficial, lipsesc doar detalii minore, dar vom vedea. Mi-e putin frica de ce va urma, dar voi sta calm si voi pleca acasa maine. Voi sta doua zile acasa, ma voi odihni si ma voi intoarce marti, pregatit pentru handbal. Vom vedea daca vom fi 100% pregatiti pentru Final Four-ul de saptamana viitoare", a declarat Rasmussen, noteaza News.ro.

Kim Rasmussen a preluat CSM Bucuresti in septembrie 2015, iar weekend-ul trecut a reusit castigarea Ligii Campionilor. Vineri, CSM Bucuresti s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a invins formatia Rapid Bucuresti, cu scorul de 45-30 (22-15), in ultimul sfert de finala al competitiei.

CSM Bucuresti castiga Liga Campionilor

CSM Bucuresti, campioana Romaniei la handbal feminin, a cucerit, duminica, la Budapesta, Liga Campionilor, dupa ce a invins in finala Turneului Final Four formatia ungara Gyor ETO, dupa prelungiri si aruncari de la 7 metri, cu scorul de 29-26 (13-12, 22-22, 25-25). Echipa din Capitala readuce astfel trofeul in Romania dupa 52 de ani.

La finalul timpului regulamentar, tabela arata scor egal, 22-22, iar dupa prima repriza de prelungiri, Gyor conducea de 24-22. A doua repriza de prelungiri s-a incheiat, de asemenea, cu egalitate, 25-25, si au urmat cate cinci aruncari de la 7 metri, dar Gyor a ratat doua, iar CSM a marcat de fiecare data, astfel incat nu s-au mai aruncat toate, scorul final fiind de 29-26.

Marcatoarele partidei au fost Gullden 15 goluri, Martin 4, Torstensson 3, Manea 3, Rodrigues 2, Varzaru 1, Bradeanu 1, pentru CSM Bucuresti, respectiv Loke 8 goluri, Amorim 5, Groot 4, Kovacics 3, Sulland 3, Knedlikova 1, Gorbicz 1, Broch 1 gol, pentru Gyor, in fata a peste 12.000 de spectatori, intre care s-au aflat si aproape o mie de fani tricolori.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri