Oficialii Departamentului pentru Situatii de Urgenta atrag atentia, printr-o postare pe Facebook, ca misiunile SMURD, inclusiv cele cu elicopterele medicale, sunt gratuite, iar cei carora li se solicita bani pentru astfel de interventii trebuie sa anunte de urgenta Politia.

"Nu dati curs solicitarilor, in situatia in care sunteti sunati si vi se spune ca, in urma unui accident in care au fost implicate rude, este nevoie de interventia elicopterului SMURD, iar pentru aceasta interventie vi se cer bani. Facem precizarea ca toate interventiile SMURD sunt GRATUITE." conform DSU, scrie News.ro.

"Nici pacientii si nici medicii care solicita interventia elicopterului SMURD nu trebuie sa plateasca pentru misiunile de salvare", se arata pe pagina oficiala de Facebook a Departamentului pentru situatii de Urgenta (DSU), structura din Ministerul Afacerilor Interne care coordoneaza misiunile medicale de urgenta.

Reprezentantii DSU fac aceste precizari in contextul in care, mai multe persoane care au semnalat ca au fost sunate si, dupa ce li s-a spus ca o ruda a fost implicata intr-un accident, li s-au bani care sa fie platiti de urgenta pentru interventia elicopterului SMURD.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri