Directorul general al firmei Hexi Pharma, Flori Dinu, a declarat ca situatia prezentata de fosta sotie a lui Dan Condrea este “ori inventata, ori o calomnie”, iar daca aceasta stie ceva, o roaga sa faca un denunt la Parchet, sa dea “o declaratie cu lux de amanunte cum s-a intamplat”, scrie News.ro.

Flori Dinu a fost la sediul firmei Hexi Pharma din Bulevardul Octavian Goga, pentru a fi prezenta la perchezitiile facute de procurorii Parchetului instantei supreme si de politisti, care ridica noi documente si medii de stocare a datelor.

Intrebata cum comenteaza faptul ca fosta sotie a lui Dan Condrea a afirmat ca ea stie ce bani s-au dat pentru protejarea intereselor firmei Hexi Pharma, Flori Dinu a spus ca situatia este “ori inventata, ori o calomnie”.

“Nu am dat niciodata, niciunui medic, in calitate de reprezentant al Hexi Pharma, director general sau ce vreti dumneavoastra. Situatia prezentata este ori inventata, ori este o calomnie. Nu am facut niciodata in 16 ani aceasta tentativa sau cum o numiti dumneavoastra. O rog din tot sufletul sa mearga la Parchet sa faca acest denunt. Probabil asa ar trebui sa faca si chiar o rog sa mearga la Parchet sa dea o declaratie cu lux de amanunte cum s-a intamplat, pentru ca vreau sa se afle adevarul. Pentru ca eu nu am dat niciodata asa ceva”, a spus Flori Dinu.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a declarat joi ca are o lista cu numele unor politiceni care ar fi primit bani pentru ca afacerile Hexi Pharma sa fie protejate. Ea a precizat ca protectia a venit de la “domnul Georgescu”, de la Comisia de la Camera de sanatate a Camerei Deputatilor.

Aceasta a adaugat ca lista cu acele persoane era in calculatorul firmei Hexi Pharma de la sediul din Bulevardul Octavian Goga, la Dan Condrea si la Flori Dinu.

“In calculatorul din Goga, pe care am apucat sa-l perchezitionez cinci minute pana sa ma ia la bataie angajatii domnului Condrea, era in calculatorul lui personal din Goga. Erau listele la el si la Dinu Flori. Nominal si nu numai nominal. Erau niste liste pe partide. Adica fiecare director de spital apartinea de PSD, de PNL, si cu sume. Eu detin backup-uri pana la 2008, decembrie. Am intrat atunci in apartament, cu riscul sa ma impuste pentru ca stiam ca are pistol si am facut ultimul set de backup-uri”, a spus fosta sotie a lui Condrea.

Procurorii Parchetului instantei supreme si politistii ridica documente si medii de stocare a datelor de la sediul declarat al firmei Hexi Pharma, din Sectorul 3 al Capitalei, au declarat pentru News.ro surse judiciare.

De asemenea, anchetatorii continua joi audierile in dosarul Hexi Pharma, dupa ce zilele trecute au dat declaratii, in calitate de martor, mai multe persoane, printre care si femeia care a anuntat la numarul 112 accidentul in urma caruia a murit Condrea.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, in varsta de 41 de ani, a murit duminica, dupa ce a intrat cu masina intr-un copac, pe un drum judetean, intre localitatile Corbeanca si Buftea, in judetul Ilfov. Investigatia privind decesul lui Condrea este facuta de aceiasi procurori care fac ancheta in dosarul dezinfectantilor Hexi Pharma.

Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a anuntat, in 13 mai, ca procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica au dispus efectuarea urmaririi penale fata de compania Hexi Pharma pentru infractiunea de "participatie improprie la infractiunea de zadarnicire a combaterii bolilor".

Alexandru Dan Condrea controla sau era actionar in Romania la cel putin sase firme, majoritatea din domeniul serviciilor medicale. Afacerile cumulate ale companiilor sale au depasit 30 milioane de lei in 2014.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri