Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul 25 si locul 28 WTA, a fost invinsa, duminica, de Shelby Rogers (SUA), locul 108 WTA, cu scorul de 6-3, 6-4, in optimile de finala ale French Open, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Rogers, care se afla la cea mai buna performanta din cariera, s-a impus dupa o ora si 19 minute, potrivit News.ro.

Shelby Rogers o va intalni in sferturile de finala pe Garbine Muguruza (spania), cap de serie numarul 4 si locul 4 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-4, de Svetlana Kuznetova, favorita 13 si locul 15 WTA.

Begu a acces pentru prima data in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros si a doua oara in aceasta faza la un Grand Slam, dupa Australian Open 2015.

Ultima romanca ramasa pe tabloul principal de simplu, Simona Halep, a sasea favorita- a competitiei si locul 6 WTA, o va intalni, tot duminica, pe Samantha Stosur (Australia), locul 24 WTA si cap de serie numarul 21, in al patrulea meci de pe arena Philippe-Chatrier.

Sursa foto: AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri