Cladirea Palatului de Justitie din Iasi a fost evacuta, in urma unui apel efectuat de catre un barbat la 112 prin care acesta a anuntat ca in imobil ar fi amplasata o bomba. Pirotehnistii si politistii fac verificari, iar traficul rutier in centrul orasului este blocat.

Apelul la 112 a fost facut in jurul orei 9.30, de un barbat care a spus ca un prieten al sau ar fi lasat o bomba in cladirea Palatului de Justitie, unde se afla Tribunalul si Curtea de Apel Iasi, conform News.ro

Acolo s-au deplasat politisti si pirotehnisti care fac verificari, activitatea instantelor fiind suspendata, iar intreaga cladire a fost evacuata.
Circulatia rutiera in centrul orasului este blocata la ora transmiterii acestei stiri, formandu-se cozi de masini.

In urma verificarilor se pare ca alerta cu bomba de la Palatul de Justitie din Iasi s-a dovedit falsa, activitatea instantelor fiind reluata


In apropierea Tribunalului din Iasi a fost gasit un autoturism, marca Volkswagen, care avea lipite pe parbriz afise pe care scria "guvernantii, magistratii, justitia si politia sunt dusmanii poporului". Politistii au reusit sa il identifice pe proprietarul masinii, insa au stabilit ca nu exista vreo legatura cu amenintarea cu bomba de la Tribunal.

In jurul orei 11.00, activitatea in institutie a fost reluata. Totodata, au fost redeschise circulatiei strazile din centrul municipiului Iasi.
Politistii au inceput cercetari pentru a stabili identitatea barbatului care a sunat la 112 pentru a anunta prezenta unei bombe in cladirea Palatului de Justitie din Iasi.

Apelul la 112 a fost facut in jurul orei 9.30, de un barbat care a spus ca un prieten al sau ar fi lasat o bomba in cladirea Palatului de Justitie, unde se afla Tribunalul si Curtea de Apel Iasi.

Acolo s-au deplasat politisti si pirotehnisti care au facut verificari. Activitatea instantelor a fost suspendata, iar intreaga cladire a fost evacuata.
Circulatia rutiera in centrul orasului a fost blocata si s-au format cozi de masini.

Sursa foto: Paday / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri