PSD Dambovita reclama mai multe nereguli in desfasurarea procesului de vot in mai multe localitati ale acestui judet, social-democratii facand plangere la Politie impotriva unui candidat UNPR pe care il acuza ca a dat bani pentru a fi votat. Politia a anuntat ca face cercetari in acest caz pentru infractiunea de corupere a alegatorilor.

Potrivit unui comunicat dat publicitatii duminica de PSD Dambovita, candidatul UNPR pentru functia de primar al comunei Ciocanesti, Ciprian Nila, ar fi oferit suma de 100 de lei unui alegator, pentru ca, in schimbul banilor, acesta sa il voteze pe el si sa voteze lista de candidati ai UNPR, potrivit News.ro.

Reprezentanti ai Politiei Judetene Dambovita au declarat ca IPJ Dambovita a primit o sesizare in acest sens si ca politistii fac cercetari pentru infractiunea de corupere a alegatorilor.

PSD Dambovita acuza, de asemenea, ca in comuna Ulmi presedintele unei sectii de votare a refuzat accesul unui candidat in incinta sectiei de votare, dar si ca, in aceeasi localitate, mai multe persoane "patruleaza prin fata sectiilor de votare” si, folosind amenintari, incearca sa influenteze votul alegatorilor. Prezenta la vot in judetul Dambovita este de peste 22 la suta. In Dambovita sunt inscrisi pe listele de vot permanente si complementare 432.624 de alegatori.

Sursa foto: ptnphoto, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri