O alerta cu bomba la o cladire de birouri din nordul Capitalei a pus pe jar autoritatile pentru aproximativ doua ore. S-au facut evacuari, verificari, un suspect a fost dus la audieri, iar in final verdicul: a fost o farsa, conform Digi24

Punctul de vedere al companiei Globalworth: „Confirmam ca Globalworth Tower, cladirea noastra, a fost evacuata ca urmare a unei alerte telefonice la 112. Toata lumea este in siguranta. O investigatie este in curs de desfasurare, conform procedurilor specifice in aceste situatii”.

Apelul la 112 a fost inregistrat la ora 13.55, sesizarea fiind trimisa mai departe Serviciului pirotehnic din Politia Romana. Pirotehnistii au evacuat cladirea si verifica daca in birouri sau in alte spatii din imobil exista un dispozitiv exploziv.Zona a fost imprejmuita, circulatia rutiera fiind ingreunata, conform News.ro

Conform Digi24, alerta cu bomba a fost ridicata . Toti angajatii din imobilul cu 26 de etaje care fusesera evacuati sunt lasati acum sa intre in cladire. Pirotehnistii sunt in continuare acolo. Un suspect, despre care se presupune ca a dat alarma la 112, a fost deja dus la audieri.

Sursa foto: Paday / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri