Publicatia britanica The Mirror a scris dupa meciul de deschidere al Euro 2016 ca formatiile care subestimeaza nationala Romaniei o fac pe riscul lor, iar reprezentativele Albaniei si Elvetiei ar trebui sa fie constiente ca jucatorii lui Anghel Iordanescu nu au venit in Franta sa faca figuratie.

"Romania a avut un inceput mai impunator. Hugo Lloris a trebuit sa fie atent pentru a-i contracara pe Stancu si Andone, care au fost agonizant de aprope de a marca. A fost un semnal de trezire pentru Franta, dar Romania nu a terminat aici, facand o noapte de teste pentru Deschamps. Apararea lor, atat de puternica in calificari, a fost bine organziata, dar a fost de asemenea de remarcat cat de multi oameni ducea Romania in atac imediat ce recupera mingea", a scris The Mirror, potrivit News.ro.

Publicatia britanica noteaza in continuare ca "cei doi mijlocasi centrali au trimis bombe inainte si Cristian Sapunaru si-a intins picioarele ca sa acopere o suprafata mai mare.(...) Albania si Elvetia sa fie avertizate: e clar ca trupa lui Anghel Iordanescu nu a venit aici sa faca numarul de echipe". Daily Mail i-a remarcat pe fundasii centrali Vlad Chiriches si Dragos Grigore, care au aratat de ce "parteneriatul lor a fost o piatra de temelie a succesului din preliminarii."

"De ce alti jucatori ai Frantei (n.r. - in afara de Payet) nu au stralucit?", s-a intrebat BBC: "Creditul trebuie sa fie al Romaniei, care a aratat de ce a avut defensiva cu cele mai bune cifre in preliminarii". Reprezentativa Romaniei a fost invinsa de selectionata Frantei, scor 2-1 (0-0), in primul meci al Campionatului European, disputat, vineri, pe Stade de France.

Golurile au fost marcate de Giroud '58 si Payet '89 pentru Franta, respectiv Stancu '65 (penalti). Romania va evolua in etapa a doua a grupei de la Euro 2016, miercuri, de la ora 19.00, cu Elvetia.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri