Marti, in jurul orei 09:50, in tunelul de metrou dintre statiile Piata Victoriei 1 si Aviatorilor, s-a produs o defectiune la un izolator de sina, motiv pentru care circulatia in statiile Piata Victoriei 1 si Piata Victoriei 2 a fost inchisa pentru zeci de minute.

"Izolatorul a ars, producand o degajare importanta de fum la 150 m de statia Piata Victoriei 1. In acest moment, se lucreaza la schimbarea izolatorului defect", se arata intr-un comunicat al Metrorex.

Potrivit companiei, imediat dupa incident au fost luate masuri de scoatere de sub tensiune in zona.

"Ventilatia a fost actionata imediat in sistem de evacuare a fumului din statie. S-au luat masuri de inchidere imediata a statiilor Piata Victoriei 1 si Piata Victoriei 2. Pana la rezolvarea problemei mentionate, trenurile circula in sistem pendula intre statiile Aviatorilor si Pipera; intre statiile Berceni si Piata Romana, trenurile circula pe ambele fire. Momentan, pe Magistrala 1 de metrou trenurile nu opresc in statia de metrou Piata Victoriei 2. In scurt timp, se va deschide statia de metrou Piata Victoriei 2. Echipele de Pompieri Salvatori de la Metrorex, impreuna cu echipe de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, au intervenit imediat. Nu au existat calatori afectati de fum", precizeaza compania.

Metrorex le cere scuze calatorilor pentru disconfortul creat.

In ultima perioada, la metrou au avut loc mai multe incidente, inclusiv incendii, la statia Piata Romana si pe magistrala spre Dristor 2.

Ultimul incident a avut loc in urma cu o saptamana, cand circulatia trenurilor a fost ingreunata timp de aproximativ 30 de minute, pe magistrala spre Dristor 2, calatorii fiind scosi din garnituri, pentru a fi facute verificari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri